Poslední diskuse
Kontakt

Místo pro Vaše kontaktní údaje.

Samo domo úprava rybařského vybavení



 

Přátele rybáři,


pruty, křeslo, taška popřípadě bivak, lehátko a spacák. Toto je dnes běžná výbava dvourukeho rybáře. Proto se nabízí otázka, jak to všechno dopravit jednoduše a bez větší námahy k vodě při krátké vycházce? Řešení spočívá v nenáročné předělávce křesla na vozík. Každý mírně zručný kutil jako já to zvládne. Již pracujeme na pořízení videa, kde bude patrné, jak celá úprava křesla na vozík funguje a jak je praktická. Znáte to, jdete k vodě na pár hodin a chcete si vzít sebou vše, co by jste chtěli vyzkoušet k lovu. Bohužel, po vybalení z auta, či autobusu, chtě nechtě musíte své nádobíčko odnést k vodě a to je mnohdy, vlastně pokaždé velmi pracné, pokud to musíte odnést vlastními silami. Už po sta metrech funíte jako lokomotiva a přejete si, aby byla voda už na dohled. Křeslo je běžná rybářská pomůcka a má ho kde kdo, tak proč si neulehčit práci? Křeslo po úpravě pobere vše i na víkendovou rybačku. Máte své zkušenosti s úpravou Vaší výbavy? Za pár korun si můžete Vaše křeslo změnit na transformers křeslo, které bude Vaším otrokem a tu dřinu udělá za Vás

 

K tomuto článku mě vlastně přivedl kolega a tak trochu moje zkušenost a nechuť tahat vlastnoručně výbavu k vodě. Samo, nabízí se tu alternativní pomoc v nákupu vozíku určeného k převážení výbavy, ale to jsou další náklady na pořízení, navíc nám bude zabírat spoustu místa v našem rybářském koutku s výbavou.  Nejlevnější vozík se dnes dá pořídit za nějakých 2400kč pokud se nepletu. Úpravou křesla na vozík snížíme náklady na pořízení vozíku a dá se upravit jakékoliv křeslo, vyjma rozkládací židličky typu "X". Můžu konstatovat, že čím větší křeslo máme, tím více toho odvezeme.

Kolega si upravil své křeslo tak, že mu prostě tiše závidím když jedeme spolu k vodě. Zatím co on si v klidu tlačí bez námahy křeslo s výbavou, tak já jen těžce odfukuji a zvláště tehdy, jeli někdo jiný na našem fleku a my musíme dále. V tom okamžiku bych si nejraději najal nosiče a rád bych mu za odnesení báglů k vodě i zaplatil. Tento článek se budu snažit ještě poupravit vložením videa, detailnějších fotografií úpravy a materiálu na pořízení, který je za pakatel.

 

Průměrná známka: 1,63

Komentář ke článku (15)